Daal 4 juni af in de bouwput van cultuurcluster Tiel tijdens de Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw zaterdag 4 juni is het van 10:00 tot 15:00 uur mogelijk om in de 4 laagse parkeergarage van Westluidense Poort af te dalen, met als diepste punt -13 meter. Waar eind 2015 door duikers onderwaterbeton werd aangebracht zullen nu verrassende optredens plaatsvinden. Let op: de tour is geschikt voor kinderen (maximaal 2 kinderen per begeleider), maar het is helaas niet mogelijk deel te nemen met krukken, rollator of rolstoel. Er zijn meer activiteiten voor kinderen en vanaf de naastgelegen bibliotheek is er een prachtig uitzicht over de bouwkuip.

De nieuwe Westluidense Poort wordt hét Cultuurcluster van de stad Tiel en haar regio. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, muziek maken, dansen, toneel spelen, cursussen, lezingen en debatten volgen en informatie halen. Naast de cultuurfuncties aan het cultuurplein versterken de stadswoningen, de appartementen, de commerciële ruimten en de ondergrondse parkeergarage de aantrekkelijkheid van het gebied.

Westluidense Poort is een Design Build Maintain & Operate project van VolkerWessels. De Zwarte Hond is verantwoordelijk voor het ontwerp van het 17.000 m2 grote project. Eind 2017 staat de oplevering van het cultuurgebouw gepland.

Klik hier voor meer informatie over het programma in Tiel.

Neem voor meer informatie contact op met: André van der Slik.