De Zwarte Hond in Turkije

Met enthousiasme stellen we u voor aan onze nieuwe partner voor de Turkse markt, Ekol Architecten.

Ekol Architecten, in 1994 opgericht door architect Adem Erkol, is gevestigd in Istanbul. Het team bestaat op dit moment uit achttien mensen. Naast het ontwerpen van gebouwen verzorgen zij ook de engineering en het projectmanagement. Het bureau is vooral gespecialiseerd in grootschalige industriële complexen, logistieke centra en woongebouwen. Ekol Architecten maakt slim gebruik van haar branchekennis om innovatieve duurzame oplossingen voor haar klanten te realiseren.

Turkije biedt als groeiland goede perspectieven. Het land behoort tot de vijftien grootste economieën van de wereld met een bbp van 1054 miljard US dollar (2011) en een gemiddelde economische groei van 6,5 procent per jaar.

Bij het partnership staat langlopende samenwerking met Ekol architecten centraal. Door de bestaande kennis en kunde van beide bureaus te koppelen leveren wij meerwaarde voor de opdrachtgevers in Turkije. De rol van De Zwarte Hond in de samenwerking is vooral het leveren van vernieuwende conceptuele kennis en ontwerpkracht. Zie voor meer info onze porfolio WerkgebouwenZorg en Complexe Woningbouwopgaves.

De rol van Ekol is het leveren van engineering en projectmanagement. Op dit moment wordt op deze manier gezamenlijk gewerkt aan een aantal grote residentiele projecten in Istanbul.
 

EKOL/De Zwarte Hond Mimarlik
Postane Mh. Tahaffuzhane Cd.
No: 60/3 34940 Tuzla ?stanbul

Contact TR:
Adem Erkol of Serkan Erenay
T: +90 216 446 12 86
e: info@ekolmimarlik.com

Contact NL:
Eric van Keulen
T: +31 50 313 40 05
E: vankeulen@dezwartehond.nl