De Zwarte Hond is nieuwsgierig in 2019

We hebben in 2018 ongelofelijk hard gewerkt, en zijn superblij met de resultaten. Samen met onze opdrachtgevers, overheden en andere belanghebbenden, hebben we weer een stap gezet in het mooier, robuuster, en hechter maken van steden en landschappen in Nederland en Duitsland. We wonnen veel, onder andere de tenders voor de Hart van de Waalsprong, Kavel O in Sloterdijk en de prijsvraag voor de wijk Haufeld in Siegburg.

Daarnaast werden een aantal bijzondere projecten opgeleverd in 2018 zoals de wijk Groeseind in Tilburg, een vakantiehuis op Schiermonnikoog, en het belastingkantoor in Oranienburg. Projecten waarin we ons maatschappelijk engagement combineerden met eenvoudige oplossingen voor complexe vraagstukken. Met eenzelfde teamwork, betrokkenheid en integraliteit zullen we ook volgend jaar weer verder werken aan deze en vele andere projecten, gebiedsontwikkelingen en onderzoek.

Daarnaast blijven we ook in 2019 meer dan nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar uw vragen en verlangens, maar ook naar oplossingen, technieken en mogelijkheden. We zullen ons blijven ontwikkelen en samen met u op zoek gaan naar de vraagstukken waar we met onze expertise en creativiteit in architectuur en stedenbouw waarde kunnen toevoegen. We kunnen niet wachten tot het nieuwe jaar begint.