Droomappartement in Blok B Coendersbuurt Nieuw Delft

De Zwarte Hond werkt aan een bijzonder gebouw in de Coendersbuurt: Blok B. Op een mooie plek aan de gracht wordt met klassieke materialen als baksteen en aluminium een eigentijds appartementenblok gerealiseerd waarin de koper alle vrijheid heeft om zijn eigen droomwoning te realiseren. In het blok zullen 4 tot 9 appartementen gerealiseerd worden, afhangende van de wensen van de bewoners. Alleen de bouwenvelop en de centrale kern met trappenhuis en lift staan vast. Geïnteresseerde kopers kunnen zelf het aantal vierkante meters, de plattegrond en de buitenruimte bepalen. Willen ze de hele verdieping van 190 m2 of een stadsappartement van 70 m2? Een balkon op het zuiden, op het westen, of op de hoek? Wordt het een open keuken met 3 slaapkamers of een gesloten met 2 grote slaapkamers en een eetkamer? Alles is mogelijk.  

Het is zeer inspirerend om één op één met de toekomstige bewoners om de tafel te zitten en de woonwensen van elke bewoner om te zetten tot een op maat gesneden ontwerp. Bij grondgebonden woningen werkte De Zwarte Hond al vaker succesvol op deze manier. Bijvoorbeeld in de Smaaktuin in Utrecht.

Blok B, maakt onderdeel uit van de Woonexpress, een door Ballast Nedam ontwikkeld buurtje waar behalve appartementen, grondgebondenwoningen van FARO architecten zullen worden ontwikkeld. Ook deze zullen tot stand komen door een intensief proces met de toekomstige bewoners.