Ontmoet ons 2 / 3 / 4 juni op het Transformatieplein tijdens de Provada

2,3 en 4 juni staat De Zwarte Hond op het Transformatieplein tijdens de Provada in de RAI.

De jarenlange ervaring in realisatieprocessen van zowel vastgoed als gebiedsontwikkeling, gecombineerd met gedegen kennis van de Nederlandse bouwpraktijk maakt De Zwarte Hond een deskundige partner bij transformatieprojecten. Wij zijn in staat om niet alleen een gebouw bouwkundig een tweede leven te gunnen, maar ook om samen met de opdrachtgever een transformatiestrategie te ontwikkelen om vastgoed ook economisch te kunnen door exploiteren. Het zorgvuldig onderzoeken van opties en continue de consequenties daarvan voor ontwikkeling, gebruik en exploitatie terugkoppelen aan de opdrachtgever vorm de basis van onze aanpak.

Op het transformatieplein vertellen we graag meer over deze aanpak en onze portfolio van reeds opgeleverde transformatieprojecten. Kom spontaan langs of plan alvast een gesprek in door een email te sturen naar info@dezwartehond.nl. U vindt ons in hal 9 op locatie 0911.

Op woensdag pitchen wij om 11:25u onze ideeën voor de transformatie van Penitentiaire Inrichting De Berg in Arnhem. Een van de drie koepelgevangenissen in Nederland, opgeleverd tussen 1882 en 1886, naar ontwerp van Johan Frederik Metzelaar. Het Rijksvastgoedbedrijf, de huidige eigenaar, zoekt naar een nieuwe functie die het voortbestaan van het monument garandeert en een positieve opbrengst genereert. Deze pitch wordt ook gegeven op locatie 0911.

Lees meer.