Op naar een waanzinnig 2018!

Ons jaarlijkse kerstdiner ligt al weer achter ons. De uitbundige viering in Keulen zegt genoeg: we hebben keihard gewerkt en verheugen ons op volgend jaar. 2018 belooft namelijk een bijzonder en interessant jaar te worden, waarvoor we de kiem al in 2017 hebben gelegd.

Onder leiding van de negen partners werkten we met veel plezier aan projecten waarin we onze expertise op het gebied van stedenbouw en architectuur combineerden en daardoor meerwaarde konden bieden aan opdrachtgevers, gebruikers en de stad. Zoals we afgelopen jaar onder meer bewezen hebben met het net opgeleverde cultuurcluster Zinder in Tiel en met de BNA prijs onderscheiden Agaathhof in Groningen.

Ook in 2018 gaan we goed werk maken. Het World Food Center in Ede en de praktijkschool LMC Pro in Rotterdam, om er maar een paar te noemen. Bijzondere projecten voor ambitieuze opdrachtgevers, net als het Ellenerhof in Bremen, het stationsgebied van Hilversum en Stadsblokken Meinerswijk in Arnhem. Verschillende gebouwen gaan in uitvoering of naderen hun oplevering, zoals het Station Assen en het Kunstenpand in Rotterdam Zuid. Ook gaan we in 2018 een Duitse versie van het Verdichtingsspel uitgeven en staan er verschillende publicaties op stapel. We hebben er heel veel zin in!

Maar eerst gaan we met onze geliefden, familieleden en vrienden genieten van een paar mooie dagen. We wensen u fijne kerstdagen toe. Op naar een waanzinnig 2018, waarin we u graag weer ontmoeten!