Bouw een eigen woning in Meerstad

In nauwe samenwerking met opdrachtgever KUUB - Centrum Particuliere Bouw en Bouwgroep Dijkstra Draaisma hebben wij in het Groningse Meerstad een wijk van 19 woningen ontworpen. Het stedenbouwkundigplan en de architectuur van het project Meer Wonen bieden een grote vrijheid voor de realisatie van eigen ideeën en idealen.

Met een viertal basisvarianten geven wij nieuwe bewoners enige houvast en krijgt zij snel inzicht in de optiemogelijkheden en de totaalkosten. Individuele aanpassingen zijn eenvoudig te verwerken en te berekenen. Zo is bijvoorbeeld een woning te verlengen met 1,20 of 2,40 meter en zijn op diverse plekken verschillende typen uitbouwen of dakkapellen mogelijk. Nieuwe bewoners bepalen zelf hoe hun woning uiteindelijk eruit ziet. De kavels in Meer Wonen zijn 500 tot 1200 m² en een vrijstaande woning begint vanaf circa € 250.000 inclusief de kavel.

Op zaterdag 8 juni organiseert Bureau Meerstad tussen 11.00 en 15.00 uur een Open Dag in Meeroevers. De wijk waar Meer Wonen onderdeel van is.

Voor meer verkoopinformatie ga naar de website van KUUB.