De Zwarte Hond Keulen heeft een nieuw kantoor

Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat De Zwarte Hond een vestiging opende in Keulen. Onze opgaven in Duitsland worden steeds uitdagender en omvangrijker. Inmiddels is het bureau uitgegroeid tot een speler die in Duitsland gezien en gekend wordt, dat maakt dat het aantal werknemers is toegenomen en dat we uit onze jas groeiden.

Met ingang van september 2021 verhuisde het bureau naar een nieuwe plek in de stad. De nieuwe en grotere locatie midden in het stadscentrum, een oud bankgebouw, past perfect bij de positieve ontwikkeling van het bureau in Keulen. Door de geringe diepte van het blok beschikt het 260 m² grote kantoor op de begane grond over twee gevels: één met uitzicht op de kasteelmuur en het Keulse Stadsmuseum en de andere op de Elisenstraße, een verkeersluwe straat.

Het bijzondere van het kantoor zijn de acht dakramen in het midden van de ruimte, waardoor natuurlijk licht het gebouw binnenvalt. De staalbetonnen look met een open plattegrond geeft de studio een industrieel karakter. Een deel van de ruimte biedt mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten en events.
Wij wensen alle Keulse collega’s veel succes én plezier in hun nieuwe werkomgeving!