Hotel Prinsenhof genomineerd voor Venuez Hospitality & Style Awards ’13

Hotel Prinsenhof in Groningen is, samen met de Hotels Merici in Sittard, V Nesplein en Sir Albert, beiden in Amsterdam, genomineerd voor de Venuez Hospitality & Style Awards 2013 in de categorie Best Hotel Concept.

De genomineerden worden beoordeeld op originaliteit, creativiteit en het innovatieve gehalte. De vertaling van het concept in het interieur design is ook een beoordelingscriterium. De jury bestaat uit professionals uit de hospitality & style industrie, ieder met een eigen expertise. Op maandag 10 maart 2014 worden de Venuez Hospitality & Style Awards 2013 uitgereikt in Hotel Okura Amsterdam.

Hotel Prinsenhof is in december 2013 al uitgeroepen tot het beste hotel van Nederland. Het predicaat volgt op een onderzoek van Hotels.nl op basis van recensies van hotelgasten. Het hotel behaalde een gemiddelde score van 9,4.

Het Nieuwe jaar kan niet beter starten voor het Prinsenhof Hotel aan het  Prinsenhof Hotel. Op de valreep naar het nieuwe jaar werd bekend dat dit hotel in 2013 het beste hotel was van Nederland. En dat is een zeer bijzondere prestatie voor een Gronings horecabedrijf. Lees hier meer.