Nieuwe voorzitter directieteam en nieuwe associates

Ondanks dat de architectuurbranche erg hard door de crisis is getroffen, heeft De Zwarte Hond de laatste jaren goed gepresteerd. Onder leiding van Jurjen van der Meer is het directieteam met Jeroen de Willigen, Eric van Keulen en Willem Hein Schenk trots op deze prestatie. Echter, in een wereld die constant in beweging is, moet De Zwarte Hond ook vernieuwen, bestaande patronen doorbreken en veranderingen introduceren.

Jeroen de Willigen zal vanaf nu het directieteam voorzitten en de dagelijkse leiding van het bureau op zich nemen. Jurjen van der Meer zal zich intensiever gaan bezighouden met de zakelijke en creatieve strategie van het bureau op korte en lange termijn.

Ook is een aantal architecten en stedenbouwkundigen benoemd als associate. Bas van Bolderen, Matthias Rottmann, Henk Stadens, Bart van Kampen, Ben van der Meer en Tjeerd Jellema hebben kwaliteiten die bijdragen aan het profiel van De Zwarte Hond. Zij zullen leiding geven aan projecten, de kennisontwikkeling van het bureau op zich nemen en dit zoveel mogelijk zichtbaar maken voor alle betrokkenen én de buitenwereld.

Binnen De Zwarte Hond draait het echter niet alleen om de partners en associates. Iedereen heeft zijn eigen talent, kennis en ervaring. Het bureau zal deze optelsom van individuele kracht meer gaan delen en zich verder ontwikkelen teneinde zich sterker neer te zetten in de wereld van het bouwen. Dit bericht dient als inleiding van een nieuw tijdperk en van het nieuwe Leitmotiv van De Zwarte Hond: Out there.

De Zwarte Hond is een toonaangevend, multidisciplinair bureau voor stedenbouw en architectuur. Het bureau heeft vestigingen in Groningen, Rotterdam en Köln.