Ontmoet ons op het Transformatieplein tijdens PROVADA

Op 7, 8 en 9 juni 2016 staat De Zwarte Hond op het ‘Transformatieplein’ tijdens de PROVADA in de Amsterdam RAI. De PROVADA is hét Nederlandse vastgoedplatform en ontmoetingspunt voor institutionele beleggingsfondsen, banken, aannemers, woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, makelaars, de overheid, huurders / gebruikers én architecten.

Op het Transformatieplein komen ontwerpers en marktpartijen met bestaand vastgoed met elkaar in contact. De jarenlange ervaring in realisatieprocessen van zowel vastgoed als gebiedsontwikkeling, gecombineerd met gedegen kennis van de Nederlandse bouwpraktijk maakt De Zwarte Hond een deskundige partner bij transformatieprojecten. Naast onze aanwezigheid met een stand zal bureaupartner Willem Hein Schenk op donderdag 9 juni een pitch houden over de herbestemming van twee kantoorpanden aan de Planetenbaan in Maarssen. Ook zal hij op woensdag 8 juni de uitreiking van de Architectuurplaquettes modereren.

Het Transformatieplein bevindt zich in Hal 9, locatie 0911. Ontmoet Willem Hein of een van de andere partners van De Zwarte Hond op de PROVADA 2016! Klik hier voor het programma.

Foto: PROVADA