Productief 2015 geeft vertrouwen voor 2016

De Zwarte Hond kijkt terug op een productief 2015. In juni werd het partnerteam versterkt door de komst van vijf jonge partners. Met in totaal negen partners, ondersteund door een groeiend team van ervaren medewerkers, vergrootten wij onze slagkracht en slaagden we erin ons nog sterker te wortelen in de maatschappij. Dit leidde tot een stevige, diverse opdrachtportefeuille met vele nieuwe projecten en een duidelijke positie in het debat over ruimtelijke ontwerp. 

Wij zijn bijvoorbeeld nauw betrokken bij IABR-2016, de architectuurbiënnale in Rotterdam en doen in Groningen veel onderzoek naar aardbevingsbestendig bouwen. In Utrecht en Hamburg wonnen wij belangrijke prijsvragen en met de titel BNA beste gebouw van 2015 in de categorie stimulerende omgeving voor Montessorischool Waalsdorp werd de kwaliteit van onze schoolgebouwen onderstreept. In 2015 werkten we ook aan veel transformatieopgaves. Zo ontwierpen we samen met Powerhouse Company een nieuw onderkomen in een bestaand gebouw voor DNV GL en leverden we de upgrade van stadhuis Assen op. Momenteel werken we verder onder meer aan de transformatie van het gemeentehuis in Bussum, het  nieuwe onderkomen voor het Zuidpleintheater in Rotterdam en een multifunctioneel centrum in hartje Krefeld (DE). Stuk voor stuk projecten waarbij we onze kennis over de stad, en hoe daar sensitieve en passende projecten te realiseren, hebben moeten inzetten. Hierover gaat u in 2016 meer van ons horen.

2015 sluiten we zeer tevreden af en we zien vol vertrouwen uit naar 2016. Namens alle Zwarte Honden wensen wij u fijne kerstdagen en een briljant, levendig en spannend 2016 toe!