Schoonheid van Jonge Geesten

Jonge Geesten organiseert op 15 juni in het nieuwe Hoofdkantoor van VolkerWessels een event met het thema ‘Schoonheid in de bouw’. Het programma zit vol verrassende inzichten en nieuwe ideeën. Als eerste neemt de Experience je mee in de Schoonheid van de Bouw. Dan vervolgt het programma met sprekers in de grotere zalen en workshops/gesprekken in de kleinere zalen.

Sprekers zijn o.a Rudy Stroink, Thomas RauCees van der SpekCharlotte Spliethoff en Jurjen van der Meer. Jurjen zal samen met Ben van der Meer in de prachtige boardroom in de nok van het gebouw discussiëren over de verschillende betekenissen van schoonheid.

Jonge Geesten zijn opdrachtgevers, opdrachtnemers, adviseurs en toeleveranciers. Mensen die, ongeacht hun leeftijd, het verschil willen maken in de bouw. Jonge Geesten is een initiatief uit 2009 van Trainees in de Bouwbranche en Baanbrekers. Sinds 2009 zijn er een aantal evenementen georganiseerd. Jonge Geesten willen verschillende generaties en culturen met elkaar te verbinden door het uitwisselen van kennis, actualiteiten en trends.

Zie programma en introductiefilmpjes van de sprekers.