Woningen Agaathhof in de verkoop

Het Agaathhof is een nieuw project van De Zwarte Hond in het historische centrum van Groningen. Het project past naadloos in de serie projecten, zoals Hoge der AHarbour House en Vindicat, waarmee op een zorgvuldige manier het stedelijke weefsel van stad wordt gerepareerd. Deze projecten zijn niet historisch, niet modernistisch, maar gewoon iets interessants anders. Vorm, compositie, detaillering en het materiaalgebruik zijn afgestemd op bestaande patronen en architectuur. Tegelijk voorziet het project in nieuwe behoeftes. Het Agaathhof verdicht de stad, bevordert de mix van leefstijlen in het centrum en socialiseert de aanwezige open ruimte in het A-Kwartier.

De 17 moderne grondgebonden stadswoningen zijn in drie bouwblokken rondom een groen gemeenschappelijk hofje gepositioneerd. De stadswoningen van 3- of 4-lagen kunnen gebruikt worden als een groot gezinshuis of als een woon-werkruimte. Onder het complex kunnen bewoners hun auto en fiets parkeren.
 

Meer verkoopinformatie vind u in de folder. U kunt ook contact opnemen met Verver & Jet Winters Makelaars of ’t Huis van Groningen Makelaardij.