De Zwarte Hond benoemt Lisa van der Slot en Bart van Leeuwen tot associates

Per 1 juli 2021 zijn Lisa van der Slot en Bart van Leeuwen benoemd tot Associates bij De Zwarte Hond. Hiermee nemen zij deel aan de toekomstgerichte ontwikkeling van De Zwarte Hond die de continuïteit van de organisatie waarborgt.

Lisa van der Slot (1990) is sinds 2016 werkzaam bij De Zwarte Hond, als teamleider en projectleider stedenbouw en architectuur. Lisa heeft tijdens haar loopbaan bij De Zwarte Hond ervaring opgebouwd in een breed scala aan projecten: stedenbouwkundige visies, regionaal onderzoek, transformatie-opgaven en hoogstedelijke gemengde programma’s. Lisa ontwerpt aan stad en gebouw. Ze heeft gewerkt aan projecten als World Food Campus Ede, De Stadsmaker Stadshagen Zwolle, Hart van de Waalsprong Nijmegen, Het Verdichtingsspel, Ruimtelijk Programmatisch Kader Minervahaven Amsterdam, Sterk Noord Nederland - Vergroten concurrentiekracht door ingrepen in de leefomgeving, MIRT Onderzoek Metropoolregio Rotterdam Den Haag, Kavel I5 Leidsche Rijn Centrum en PEN-Dorp Alkmaar.

Bart van Leeuwen (1987) is sinds 2015 stedenbouwkundige en teamleider bij De Zwarte Hond in Rotterdam. Hij werkt aan stedelijke ontwerpprojecten in onder meer stationsgebieden en herstructureringsopgaven. Bart is regelmatig als gastspreker, gastdocent en afstudeermentor betrokken bij verschillende vestigingen van de Academie van Bouwkunst. Sinds januari 2021 is Bart Supervisor Ruimtelijke Kwaliteit voor de Gemeente Assen. Een greep uit de vele projecten waar hij aan heeft gewerkt zijn stedenbouwkundig ontwerpen Stationsomgeving Hilversum, Damsterhaven Groningen, Bio Science Campus Leiden, World Food Campus Ede, Oostergast Zuidhorn en voormalige ijzergieterij Hardinxveld-Giessendam, als ook stedenbouwkundig ontwerp en beeldkwaliteitsplan Meerstad Groningen en Ontwikkelvisie Eemskanaalzone.

De continuïteitsstrategie van De Zwarte Hond bestaat uit een aantal facetten. Het hebben van een brede partnerstructuur is daar een belangrijk onderdeel van. De Zwarte Hond wordt momenteel geleid door negen partners, verdeeld over de drie vestigingen Groningen, Rotterdam en Keulen. Met het benoemen van Lisa van der Slot en Bart van Leeuwen borgen wij bestendigheid en kwaliteit. De Zwarte Hond werkt hierdoor slagkrachtig verder aan een robuuste toekomst van het bureau.