De Zwarte Hond heeft zin in 2017!

Met negen partners en een groeiend team van talentvolle medewerkers, beschikt De Zwarte Hond sinds 2015 over een zeer brede expertise op het gebied van architectuur, stedenbouw en onderzoek. Hiermee kunnen we elke opgave, hoe complex ook, vertalen naar een heldere interventie. 2016 is hiervan het bewijs: cultuurgebouw Het Kielzog, de Rotterdamse architectuurbiënnale, gemeentehuis Drechterland, het Agaathhof in Groningen. Zeer uiteenlopende projecten waarmee we telkens waarde weten toe voegen; aan de opgave én aan de stedelijk-regionale context. 

Die koers zetten we in 2017 voort. Onder andere in de lopende architectuurprojecten zoals het Kunstenpand in Rotterdam Zuid, brede school de Glashorst in Scherpenzeel en station Assen. En in onze stedenbouwprojecten zoals de transformatie van de monumentale kolenmijn in het centrum van Hamm, ons werk aan de World Food Center en het nieuwe project StadtUmland Zwischen Rhein und Wuppe. 

We beginnen 2017 met een fantastische projectenportefeuille waar we met veel enthousiasme aan werken. Optimistisch als we zijn, verwachten we daar nog interessante projecten aan toe te kunnen voegen. En of een opdracht nou klein of groot is, gelegen in de stad of in de periferie, ons doel blijft hetzelfde: een eindresultaat neerzetten dat net zo ambitieus en mooi is als de eerste ideeën die op tafel komen. 

Namens alle zwarte honden wensen wij u een optimistisch en succesvol 2017!