De Zwarte Hond vertegenwoordigd op de Polis Convention Düsseldorf

Ook dit jaar was De Zwarte Hond weer vertegenwoordigd op de Polis Convention in Düsseldorf. De Polis Convention is de landelijke vakbeurs voor stads- en projectontwikkeling en vindt jaarlijks plaats in de Alte Schmiedehallen op het Arial Böhler.

Net als in de vorige jaren was De Zwarte Hond aanwezig in de 'Planer Lounge' en mocht zich verheugen op gesprekken met vakgenoten en belangstellenden - ook tijdens het traditionele gezamenlijk eten van 'Kuchen' (taart). Er werd onder meer besproken hoe de gebeurtenissen rond de coronapandemie van invloed zijn geweest op het werk van stedenbouwkundigen en hoe daar in de toekomst nog beter mee kan worden omgegaan.

Wegens de aanhoudende beperkingen als gevolg van de coronapandemie, hadden de organisatoren dit jaar voor een hybride beurs gekozen. Dit betekende dat de Polis ook in digitale vorm kon worden gevolgd.

Een datum voor de volgende editie is reeds vastgesteld: de beurs zal volgend jaar plaatsvinden van 27 tot 28 april. De Zwarte Hond doet graag weer mee!