SuperHub Meerstad & Station Assen ontvangen internationale erkenning

Weer een internationale prijs voor De Zwarte Hond, deze keer in Italië! Tijdens THE PLAN prijsuitreiking op 17 november in Milaan won SuperHub Meerstad de prijs voor het beste gebouw in de categorie 'Mixed Use'. In de categorie 'Transport' kreeg Station Assen - ontworpen samen met Powerhouse Company - een 'Eervolle Vermelding'.

THE PLAN Award, een initiatief van het architectuurmagazine 'The Plan', is een jaarlijkse internationale prijs die uitmuntendheid in architectuur, interieur en stedenbouw erkent.

De Zwarte Hond is enorm blij met deze internationale erkenning. Het blijkt dat de combinatie van maatschappelijke betrokkenheid en vakmanschap resulteert in hoogwaardige projecten die gevoelig zijn voor hun context, voor de behoeften van gebruikers en de visie van klanten, en uiteindelijk ook internationale experts overtuigen.

Wij danken nogmaals onze opdrachtgevers MWPO (SuperHub Meerstad) evenals Gemeente Assen, ProRail en Nederlandse Spoorwegen (Station Assen) en alle partijen die bij de ontwikkeling van deze projecten betrokken waren.