De Zwarte Hond weer aanwezig op de Polis Convention in Düsseldorf

De Polis Convention heeft sinds jaren een vaste plek in De Zwarte Hond evenementen agenda. Het is dé vakbeurs voor stads- en projectontwikkeling en vindt jaarlijks plaats in de Alte Schmiedehallen op het Arial Böhler in Dusseldorf.

Net als in de vorige jaren maakt De Zwarte Hond op 27-28 april 2022 onderdeel uit van de 'Planer Lounge' en verheugt zich op gesprekken met vakgenoten en belangstellenden. De Zwarte Hond vindt het belangrijk om op evenementen als deze zijn visie op actuele vraagstukken in de stads- en projectontwikkeling te delen: met onze kennis, ontwerpkracht en verbeeldingskracht kunnen we verschillende stakeholders samenbrengen, ontwikkelingen op gang brengen en marktpartijen en overheden helpen bij het ontwikkelen van de stad van de toekomst.

In totaal verwachten de organisatoren meer dan 250 standhouders en, als gevolg van gunstigere Corona-omstandigheden, ook weer stijgende aantallen bezoekers. Indien u al vooraf een afspraak met ons kantoor op locatie wenst te maken, kunt u ons een e-mail sturen: info@dezwartehond.de