De Zwart Hond viermaal genomineerd. Stemmen maar!

Een aantal ontwerpen van De Zwarte Hond zijn genomineerd en geselecteerd voor verschillende prijzen, daar zijn we trots op! Welk gebouw of project vindt u een ultieme aanwinst? Of stemt u op alle nominaties?

BNA
Welk Nederlands gebouw wordt het beste van 2020? Dat is de vraag die de Branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) jaarlijks stelt. Specifieker: welk gebouw heeft ‘de meeste meerwaarde voor mens en maatschappij’? De jury, onder voorzitterschap van oud-politicus Neelie Kroes, heeft tien projecten genomineerd. In de categorie Identiteit & icoonwaarde is de inzending Het Parkpaviljoen Hoge Veluwe van De Zwarte Hond & Monadnock geselecteerd.

Heuvelink Architectuurprijs
Architectuurcentrum CASA organiseert dit jaar traditiegetrouw de Heuvelinkprijs, dé tweejaarlijkse Arnhemse architectuurprijs voor het beste nieuwbouwproject. De finalisten dingen mee naar de vakjury- en de publieksprijs. Eén van de genomineerde projecten is De Martinus van De Zwarte Hond.

Groninger Architectuurprijs
Welk gebouw of project is de ultíeme aanwinst voor Groningen? Uit de meer dan 40 inzendingen, allemaal gerealiseerd tussen 1 mei 2019 en 1 mei 2020, is The Warehouse van De Zwarte Hond genomineerd.

Vredeman de Vries Prijs
De inzending ‘Vakantiewoning tussen duin en strand’ (Schiermonnikoog) is één van de vijftien werken die geselecteerd zijn voor de Vredeman de Vries Prijs voor Architectuur 2020. Deze vijftien inzendingen vertegenwoordigen het beste van wat in 2018 en 2019 op het gebied van architectuur in Friesland tot stand is gekomen. Alle vijftien inzendingen dingen mee naar de LC-Publieksprijs, worden opgenomen in een expositie in het Fries Museum en worden tenslotte vermeld in de bekende brochure, die rondom iedere editie van de prijs verschijnt.